Sony'de Patron Koltuğuna Kaz Hirai Geçiyor !

Hirai, Playstation cephesinde önemli işlere imza atmıştı.
01.02.2012 11:45 Talha Aynacı

 
    Geçtiğimiz haziran ayında söylenti olarak dolaşan haberlerde Kaz Hirai'nin Sony patronu olacağı konuşuluyordu. O gün için bunların bir söylentiden ibaret olduğunu açıklayan Sony, bugün resmi duyuruyla Kaz Hirai'nin 1 nisan itibariyle yeni Sony CEO'su olacağını açıkladı.
 
    Kaz Hirai yaptığı açıklamada, 7 yıldır Sony'nin CEO'su olarak görev yapan Howard Stinger'ın liderlik anlayışı olmasaydı, bugün Sony'nin çok zor durumda olacabileceğini belirtti. Bu noktadan itibaren izlecekleri yolun herkesle daha sıkı çalışarak müşteriler, çalışanlar ve ortaklarla daha güçlü bir geleceğin kurulması üzere olacağının altına çizen Hirai, elektronik sektöründe her alanda baş rol oynamak ve yeni iş sahaları oluşturmanın temel hedefleri olacağını sözlerine ekledi.

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Game Pass, Kullanıcıları Oyunlara Sahip Olmaktan Uzaklaştırıyor Mu? 3 Saat önce Dishonored ve Half-Life 2 Sanatçısı Viktor Antonov Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Elden Ring Nightreign'in DLC'sinden İlk Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Marvel Rivals, Nintendo Switch 2 Konsoluna Gelebilir 4 Saat önce League of Legends GAMEON Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi 4. Haftası Tamamlandı! 16 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler