Söylenti: Sony'nin Duyurusu Heavenly Sword 2 mi?

Bu söz tanıdık geliyor değil mi?
16.04.2012 13:17 Erkut Köse

 
  Sony'nin 19 Nisan'da yapacağı duyuru merakla bekleniyor. Hakkında söylenen tüm sözler ise GoW 4 ihtimalini arttıyor. Peki ya duyurulacak oyun God Of War 4 değilse?
 
   Bir oyuncunun dikkatini çeken ayrıntıyı twitter üzerinden paylaşması üzerine bu kez de gözler Heavenly Sword 2 üzerine çevrildi. İlk oyunun kapağında bulunan "Beyond revenge lies redemption" sözleri akıllara Sony'nin tanıtımındaki yazıyı getiriyor.
 
 
    Ayrıca ilk oyunda seslendirme yapan isimlerden biri olan Anna Torv'un, 2012 yılında yeni bir Heavenly Sword projesinde çalıştığı IMDb üzerinden görülebiliyor. Bu da yeni oyunda kendisinin seslendirme ekibinde yer almaya devam edebileceği anlamına geliyor.
 
   Tabii bunlar yanlızca söylenti aşamasında. En iyisi 19 Nisan'ı bekleyerek duyuruyu görmek olacaktır. Ancak kafaların iyice karıştığı da bir gerçek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heavenly Sword Platformlar: PS3 Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler