Square Enix'ten 5 Milyon Dolarlık Kayıp

06.08.2013 16:00 Samet Konuksal


    Son yıllarda finansal açıdan yaptığı zararlardan dolayı oyun konusunda bir değişikliğe giden Square Enix, batı oyuncularına yönelik sunduğu Tomb Raider, Hitman: Absolution ve Sleeping Dogs gibi oyunlarla oldukça beğeni toplamıştı. Görünüşe göre bu oyunlar firmayı zarardan kurtaramamış, ancak hafifletmiş.
 
    Yeni finansal raporlarını yayınlayan firmanın belirttiklerine göre geçtiğimiz çeyrekte 493 milyon yen, yani 5 milyon dolarlık bir kayıp yaşandı. Bu veri, geçtiğimiz senenin aynı döneminde tam 21 milyon dolardı. Yani Square Enix'in zararı %75 oranında hafiflemiş gözüküyor. Square Enix'in raporlarında oyunların satışlarıyla ilgili herhangi bir detay yer almadı.
 

İlgili İçerik Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, PS3 Oyunlarını PS5'e Getiriyor Mu? Steam Yaz İndirimleri ve Dahası 9 Dk önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunu Ertelendi 1 Saat önce Efsanevi Avcı Star Wars: Bounty Hunter Remaster İle Geri Dönüyor 2 Saat önce Korku Oyunu Deep Cuts Sanal Başlıklar İçin Duyuruldu 3 Saat önce Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler