The Elder Scrolls V: Skyrim'den Yeni Görseller

Oyunun grafiklerinin mükemmel olacağı konusunda şüphemiz yok
08.06.2011 12:43 Alkan Adakaner


    The Elder Scrolls V: Skyrim'in E3 fuarından sızan videoları oldukça etkileyici. Bu videolarda oyunun ilk oynanış görüntülerine ulaşmıştık. Grafiksel olarak bu neslin sınırlarını zorlayacak bir oyun olmasını beklediğimiz Skyrim'in yeni görüntüleri de yayınlandı.
 
    Bu görüntülerde grafiklerin ne kadar harika olacağını bir kez daha anlıyoruz. Bethesda'nın Creation Engine kullanarak geliştirdiği oyun Oblivion'un doğrudan devamı olacak.
 
     PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için geliştirilen oyun 11 Kasım'da raflardaki yerini alacak. Yeni ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler