The Sandman Dizisinin Senaryosu Tamamlandı

20.04.2020 12:39 Özgür Eroğlu

 
Başarılı yazar Neil Gaiman'ın yazdığı The Sandman çizgi roman serisini konu alacak olan The Sandman dizisinden yeni bilgiler paylaşıldı.
 
Bir süredir sessizliği süren yazar Neil Gaiman, dizinin ilerleyişi hakkında bir güncelleme yaptı. Daha önce bazı insanlarla anlaşılıp vazgeçilmişti ve proje yeniden yapıma girecekti. Gaiman'ın şimdi dediğine göre, dizinin senaryosu tamamen bitirilmiş ve dünya tekrar dizi çekebilecek kadar normale döndüğü zaman çekimlere başlanacakmış.
 
Şu an için dizinin kadrosu ile ilgili bir bilgi ne yazık ki yok. Ancak dizinin ilk sezonunun 11 bölümden oluşacağı biliniyor. İlk sezon'da çizgi roman serisinin ilk cildi Prelüdler ve Noktürnler'i ve biraz daha fazlasını konu alacak.
 
Kısa bir not düşmek isterim bu noktada. Eğer The Sandman serisini okumadıysanız şiddetle tavsiye ediyorum. Hayatınızda okuyacağınız en iyi şeylerden biri olacaktır. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 30 Dk önce The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 4 Saat önce Elden Ring İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Değişti? 5 Saat önce Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro'ya Geldi 6 Saat önce PlayStation Oyunlarına Dev Zam: Yerel Fiyatlandırma Kaldırıldı (Video) 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler