The Witcher 3: Wild Hunt'ta Ekonominin Nasıl Bir Rolü Olacak?

01.03.2014 10:41 Alkan Adakaner


     CD Projekt yetkilileri merakla beklenen aksiyon-rpg oyunları The Witcher 3: Wild Hunt ile ilgili yeni açıklamalar yaptılar. Bu açıklamalara göre ekonomi oyunda önemli bir rol oynamayacak. Geliştirici stüdyodan Michal Platkow-Gilewski'nin açıklamaları şu şekilde:
 
    "Ekonomi her zaman aldatıcı bir şey olmuştur; çünkü bu sistemi hiç kullanmayan veya çok zengin olmak için kullanan sıradan oyuncuları hedeflersiniz."
 
    "Teorik olarak The Witcher'da bir balıkçı köyüne gidip buradan balık satın alabilir ve dağ köyüne gidip bu balığı daha yüksek fiyata satabilirsiniz. Bunu yapmak için çok zaman harcarsınız, buradaki asıl soru: bunun anlamı nedir?"
 
    "Bu nedenle ekonomiyi ve karakter gelişimini size yardım etmek ve dikkatinizi dağıtmasını engellemek için dengelemek istedik. Diğer taraftan, oyunda kendinizi yapabileceği, satın alamayacağınızın eşyalar da bulunacak."
 
    "Yani ekonomi sizin kim olduğunuza etki etmeyecek; çünkü size söylenen mekana gidip, canavarları avlamalı ve derilerini yüzmelisiniz. Ardından bu deriyi kullanıp kendinize zırh yapabilirsiniz. Ekonomi burada herhangi bir rol oynamıyor."
 
     Gerçekten de bazı oyunlarda ana amaçlarımızı unutup kazanabildiğimiz kadar para kazanmaya çalışıyorduk. CD Projekt ise The Witcher 3: Wild Hunt'ta bu durumu dengelemek istemiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Part 2 Remastered İçin PS5 Pro Desteği Eklendi 22 Ekim Naughty Dog'un Yeni Oyunu Oyunculara Geniş Özgürlükler Sunacak 22 Ekim Assassin's Creed Shadows'a Erken Erişim Seçeneği İptal Edildi 22 Ekim LEGO Horizon Adventures Geliştirmesi Tamamlandı 22 Ekim Cronos: The New Dawn'ın PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 22 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler