The Witcher Yapımcısından "Bedava" Efsanevi RPG

02.04.2012 15:23 Talha Aynacı


   Polonyalı yapımcı CD Projekt Red, 5 nisan perşembe günü PC kullanıcılarına bedava olarak "efsanevi" bir RPG vereceğini duyurdu. Resmi sitelerinden canlı olarak yayınlanacak olan "İlkbahar Etkinliği" çerçevesinde ortaya çıkarılacak yapımın adı hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı ama "sıradışı" bir duyurunun bizi beklediği söyleniyor.
 
   Eurogamer'a açıklamada bulunan firmanın market sorumlusu Michal Gilewski, bunun yeni bir oyun duyurusu olmadığını üstüne basa basa belirtti ve şöyle devam etti:
 
"Ama size bir ipucu vereyim. CD Project Red ve GOG.com ortaklığında, The Witcher 2: Assassin's of Kings sahiplerine ve ileride oyunu almayı düşünen PC kullanıcılarına özel bir hediye hazırladık. Son derece eşsiz bir hediye, duyuru konferansta gelecek."
 
Evet, siz de tahmin edebiliyorsunuzdur sanırız... Bedava The Witcher dağıtılacak olabilir mi!?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 1 Saat önce Elden Ring İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Değişti? 2 Saat önce Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro'ya Geldi 3 Saat önce PlayStation Oyunlarına Dev Zam: Yerel Fiyatlandırma Kaldırıldı (Video) 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler