Toplam Konsol Satışları (2007 - 2010)

29.08.2010 23:22 Levent Polater


 
http://www.thegameraccess.com/images/wii-ps3-360.jpg
 
     Xbox 360, Playstation 3 ve Wii... Artık neredeyse her evde bulunan bu müthiş konsollar çıktığı günden beridir milyonlarca satma başarısını gösterdiler. Özellikle Nintendo'nun hareket algılama teknolojisi ile yeni bir çığır açtığı yadsınamaz. Zaten ev konsolları pazarında en büyük payı son bir kaç senedir Wii almayı başarmıştı ve başarmaya devam ediyor. Playstation 3 ve Xbox 360 ise hardcore oyuncularının favorisi olarak sıkı bir oyuncu kitlesine sahip olsalar da Wii'nin her yaş grubuna hitap etmesi nedeniyle her zaman bu konsolu geriden takip etmeye mahkum kalmışlardı.
 
     Satış politikalarını değiştirmeye karar veren Sony ve Microsoft, Wii'nin başlattığı hareket algılama furyasını Move ve Kinect ile devam ettirmeye çalışacaklar ve Nintendo engeline kökten bir çözüm bulacaklarına inanıyorlar. Şimdilik gelecek böyle gösterse de gelin hep beraber maziye gidelim ve şimdiye kadar Sony, Microsoft ve Nintendo'nun bebekleri neler yapmış görelim.
 
    2007'den 2010'a kadar Xbox 360, Wii ve PS3 satış rakamlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
http://i36.tinypic.com/2chnqeb.jpg
 

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 2 Saat önce Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 2 Saat önce Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler