Torchlight MMO'sundan Yeni Detaylar

01.07.2010 23:32 Samet Konuksal


 
     Runic Games kurucusu Travis Baldree, PC Gamer dergisinin son sayısına Torchlight MMO'su ile ilgili konuştu. 
 
     Travis Baldree, çıkmış olan oyunlarının MMO sürümü hakkında, "Şuanki amacımız Torchlight'ın MMO versiyonunu, tek kişilik oyuna benzetebilmek. Nispeten, tek kişilik oyundaki hızlı aksiyonu devam ettirmek istiyoruz. Oyunu tek başınıza da oynayabilirsiniz fakat, bu sefer grubunuzdaki diğer oyuncuların yeteneklerine ihtiyacınız olacak." dedi.
 
     Ayrıca Baldree, oyunun tamamen ücretsiz olacağını da sözlerine ekledi. "Hayatım boyunca hiç bir zaman paramla oyun içi bir eşya satın almamışımdır. Ben bu tür bir oyuncuyum. Bence oyunu eğlenceli yapan şey bu. Oyunun dengesini bozacak eşyalar satıp oyunu sıkıcı hale getirmek istemiyoruz." diye konuştu.
 
     Torchlight'ın MMO'sunun çıkış tarihi henüz bilinmiyor. Fakat denemediyseniz single-player versiyonunu kaçırmanızı tavsiye ediyoruz.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Torchlight Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Runic Games Dağıtıcısı: Runic Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler