Tri-Ace, Final Fantasy XIII-2 Yapımına Yardım Etti

18.12.2011 22:09 Levent Polater

 
    Star Ocean ve Valkyrie Profile gibi milyonları peşinden sürükleyen RPG klasiklerini oyun endüstrisine kazandırmayı başaran tri-Ace'in Square Enix'e Final Fantasy XIII-2 yapımında yardımcı olduğu rapor edildi.
 
    Resonance of Fate'de baş programcı ve Valkyrie Profile 2 ile Star Ocean: Till the End of Time'da savaş programcısı rollerini üstlenen tri-ace'den Yuichiro Kitao, Twitter'dan tri-Ace'in yapım sürecinde hangi kısımlara el attığını açıkladı.
 
    Kitao, stüdyosunun Final Fantasy XIII-2'nin oynanışına, konsept ve mekan tasarımlarına yardımcı olduğunu belirtti. Final Fantasy XIII-2'nin Japonya çıkışını gerçekleştirdiğini söyleyelim. Avrupa için 3 Şubat'a göz kırpıyor bu güzide Japon RPG'si.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler