Vücut kamerasıyla Unrecord gerçekçi bir nişancı deneyimi sunmayı hedefliyor

20.04.2023 13:59 Mehmet Tandoğan

 
 
DRAMA ekibi tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan nişancı aksiyon oyunu Unrecord, gerçekçi bir deneyim sunmayı hedefliyor. Vücut kamerasıyla beraber atılacağımız bu aksiyon oyununda elimize çeşitli silahlar alabiliyor, yıkık dökük binalara girebiliyor ve düşmanları alt edebiliyoruz.
 
Unrecord şu anda geliştirilme aşamasında
 
 
 
Geliştirme stüdyosu DRAMA'nın ilk oyunu olacak Unrecord, tamamen taktiksel ve nişancı bir yapıyı bizlere aktarmayı hedefliyor. Bir polis memurunun vücut kamerası görüntülerinden oluşan bu oyunda grafikler de bir hayli dikkat çekiyor. Oyunun şu anda oynanış fragmanı yayınlanmış durumda.
 
Oynanış fragmanı içerisinde oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyoruz. Fragmanda yer alan oyun görüntülerini gerçek görüntülerden ayırmak için belirli kısımlara odaklanmak durumunda kalıyoruz. Bu da oyunun gerçekçi bir yapıya sahip olduğunu gösteriyor. 
 
Fragmanda elinde silah olan bir karakterle beraber ilerleniyor ve harabe bina içerisine giriş yapılıyor. Bu bina gerçekçi taktiklerle ve gizlenme teknikleriyle beraber temizlenmeye çalışılıyor.
 
Oyunun şu anda Steam sayfası da bulunuyor. Buradan ulaşabilirsiniz. 
 
Unrecord oynanış fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Summer 2024 Swiss Etabı Eşleşmeleri Belli Oldu! 04 Ağustos Little Nightmares Geliştiricisinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 04 Ağustos BLAST Premier: Fall Groups 2024 CS2 Turnuvası Tamamlandı! 04 Ağustos VALORANT Champions 2024'te Açılış Karşılaşmaları Tamamlandı! 04 Ağustos Gothic Remake İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 04 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler