Warcraft III ve Diablo II Remaster Yapım Aşamasında Olabilir

19.06.2017 15:19 Gazali Çetinkaya

 
   Blizzard Entertainment, Warcraft III ve Diablo II'nin remaster sürümleri ile karşımıza çıkacak gibi görünüyor.
 
   Blizzard Entertainment, açtığı bir iş ilanında şu açıklamayı yaptı.
 
   "Kuvvetli hikayeler. Yoğun multiplayer. Sonsuz tekrarlanabilirlik. StarCraft, Warcraft III ve Diablo II'yi zamanında büyük birer oyun yapan niteliklerdi. Gelişen işletim sistemleri, donanım ve online hizmetler, sadık takipçilerinin oyunu oynamasını veya yeni nesillere ulaşmasını zorlaştırdı. Onları eski ihtişamlarına geri döndürüyoruz. Mühendislik yeteneğinize, tutkunuza ve zorlu işler yapma kabiliyetinize ihtiyacımız var."
 
   Blizzard Entertainment, yaklaşık üç ay önce orijinal StarCraft ve StarCraft: Brood War'un yüksek çözünürlüklü remastered sürümünün StarCraft Remastered adı altında çıkış yapacağını duyurmuştu. Muhtemelen gelecekte Warcraft III ve Diablo II'nin de remaster duyurularını göreceğiz.
 
   StarCraft: Remastered bu yaz Mac ve Windows PC için çıkış yapacak.  

İlgili İçerik Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 2 Saat önce Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 4 Saat önce Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 5 Saat önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 6 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler