Xbox One'ın Twitch Uygulamasını Uygunsuz Şekilde Kullananlar Banlanacaklar

28.02.2014 18:31 Alkan Adakaner


     Bildiğiniz gibi Microsoft Xbox Live'dan oyuncu banlama konusunda gayet sıkı kuralları olan bir firma. Sadece hile gibi konularda değil Xbox One'ın Twitch uygulamasında da banlanma riskiniz var.
 
     Polygon'un haberine göre Xbox One'ın Twitch uygulamasını uygunsuz şekilde kullananlar (cinsel içerik, şiddet vs) sadece Twitch uygulamasından değil Xbox Live'dan da kalıcı veya geçici olarak banlanabilecekler. Bu banlanma şekli uygunsuz içeriğin derecesine göre belirlenecek.
 
     Açıklamalarda ayrıca Twitch moderatörlerinin uygunsuz içerik yayınlayan kişileri Xbox Live'dan banlamadan (o Microsoft'un elinde) Twitch uygulamasına erişimlerini durdurabilecekleri ve uygunsuz içerikleri kısa sürede silebilecekleri söyleniyor.
 
     Yani Twitch uygulamasını kullanırken dikkatli olmanız gerekecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 20 Dk önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 2 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler