Yeni Battle Royale Oyunu Bloodhunt Duyuruldu

11.06.2021 10:58 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Sharkmob, Vampire: the Masquerade evreninde yeni bir oyun yaratıyor.
 
Sharkmob oyun hakkında şu açıklamaları yaptı: ''Bu sefer oyun rol yapma ve diyalog üzerine kurulmayacak. Bunun yerine, kılıç, pompalı tüfek ve keskin nişancı silahları ile aksiyon dolu bir battle royale oyunu geliştirme peşindeyiz. Game Fest etkinliği kapsamında Sharkmob oyunu hayranlara fragman aracılığıyla detaylandırdı.
 
Mezarlıklar ve gece kulüpleri de dahil olmak üzere birçok şehir ortamı gösterildi. Fragman ayrıca sokaktaki Brujah ve Nosferatu vampirleri gibi farklı klanlardan vampirleri de ortaya çıkardı. Oyuncular, oyun tarzlarını belirleyecek olan klanlarını seçecekler. Aynı zamanda, siviller bu oyuna önemli ölçüde etki edecek. Vampirler biraz destek için sivillerden beslenebilecek. 
 
Oyun ek olarak 12 dili destekleyecek: İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Rusça, Lehçe, Portekizce (Brezilya), İspanyolca (Latin Amerika), Çince, Korece ve Japonca. 
 
Fragman videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı Bugün Başlıyor! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz Mobil Oyun Disney Pixel Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce VCT Ascension EMEA 2024 Şampiyonu Apeks Oldu! 3 Saat önce Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler