Zynga, Echtra Games'i Satın Aldı

03.03.2021 16:24 Gazali Çetinkaya

 
Zynga, Torchlight 3 geliştiricisi Echtra Games'i satın aldığını duyurdu.

Echtra Games, 2016'da San Francisco'da kuruldu ve şu ana kadar sadece bir oyun piyasaya sundu. O da geçtiğimiz yıl çıkan aksiyon rol yapma oyunu Torchlight 3.

Stüdyonun CEO'su daha önce ilk iki Diablo oyununda ve Torchlight serisinin tüm oyunlarında çalışmış Max Schaefer.
 
Zynga CEO'su Frank Gibeau "Max ve Echtra Games'teki ekibi şimdiye kadarki en efsanevi oyun markalarının bazılarının oluşturulmasından sorumlu ve aksiyon RPG türü ile cross-platform oyun geliştirme konusunda uzmanlar." diye belirtti.
 
Echtra Games, Zynga'nın mobildeki bazı marklarını konsollar ile PC'ye getirmeye yardımcı olacak. Echtra Games ayrıca Zynga stüdyosu NaturalMotion ile birlikte henüz duyurulmamış yeni bir cross-platfrom RPG üzerinde çalışacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Torchlight III Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Echtra Games Dağıtıcısı: Perfect World Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kelt Mitolojisini Konu Alan Drova: Forsaken Kin Duyuruldu 4 Dk önce Vampire: The Masquerade Reckoning of New York Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Ücretsiz Futbol Oyunu UFL'nin Çıkışı Üç Ay Ertelendi 03 Eylül Eylül Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 03 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 03 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler