Marvel's Spider-Man PS4 Kayıt Dosyaları PS5'te Remastered Versiyona Aktarılabilecek

10.11.2020 00:27 Gazali Çetinkaya

 
 
Insomniac Games ilk başta Marvel's Spider-Man PlayStation 4 kayıt dosyalarının PlayStation 5'teki remastered'a aktarılamayacağını açıklamıştı. Oyunculardan gelen yoğun talep veya eleştiri üzerine kararlarını değiştirdiler.
 
Oyunun PlayStation 4 versiyonunda kaydetmiş olduğunuz ilerleme, PlayStation 5'te remastered versiyona taşınacak. 
 
Şükran Günü (26 Kasım) civarında yayınlanacak bir güncellemeden sonra yapılabilecek. Bu güncelleme aynı zamanda Marvel's Spider-Man: Remastered'ın yeni kostümleri Arachnid Rider, Armored Advanced ve Amazing'i PlayStation 4 versiyonuna eklenecek.
 
Kayıt dosyaları konusunda değişiklik olsa da ücretsiz yükseltme konusunda bir değişiklik yok. Marvel's Spider-Man PlayStation 4 sahipleri, Marvel's Spider-Man: Remastered'a ücretsiz erişemeyecek. Geriye uyumluluk aracılığıyla oynayabilecekler fakat remastered versiyondaki özellikler için Marvel's Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition gerekli.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spider-Man Platformlar: PS4 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 08 Eylül Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 08 Eylül Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 08 Eylül Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler