Spider-Man Oyunu PlayStation Experience ve The Game Awards'ta Gösterilmeyecek

30.11.2016 23:06 Gazali Çetinkaya

 
   Sony'nin E3 2016 sunumu esnasında resmi olarak duyurulan yeni Spider-Man oyunu ne yazık ki PlayStation Experience ve The Games Awards etkinliklerinde gösterilmeyecek.
 
   Insomniac Games twitter üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte Spider-Man oyununa ait bir içeriğin PlayStation Experience ve The Game Awards etkinliklerinde göstermeyeceklerini, ancak 2017 yılında güzel şeyler paylaşmak için sıkı bir şekilde çalıştıklarını belirtti. 
 
"Hey, Web-Heads! We're not showing new#SpiderManPS4content at PSX/The Game Awards, but we're hard at work on cool stuff to share in 2017!"
 
   Resistance, Ratchet & Clank ve Sunset Overdrive ile tanıdığımız firma Insomniac Games'in geliştirdiği Spider-Man PlayStation 4 platformu için çıkış yapacak. Oyunun henüz bir çıkış tarihi bulunmuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spider-Man Platformlar: PS4 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 08 Eylül Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 08 Eylül Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 08 Eylül Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler