Xbox 360 için 32 GB'lık USB Desteği Geliyor

18.03.2010 20:59 Alkan Adakaner


 
     Joystiq'de yer alan habere göre Xbox 360'larımızda 16 GB'a kadar USB depolama desteği geliyor, toplam 2 giriş portu olduğunu düşünürsek 32 GB'lık kullanım hakkımız bulunuyor.
 
    Xbox Live Arcade, Xbox Live Indie, Games on Demand servislerindeki oyunları, indirilebilir içerikleri, oyunların güncellemelerini indirmek ve oyun dosyalarını saklamak gibi işlemler için artık hard diske ihtiyaç duymayacağız. Hard disk'in yaptığı herşeyi USB'ler de yapabilecek.
 
     Haberde, kullanacağımız USB'lerin en az 1 GB olması gerektiği de vurgulanmış. Yine de bu haberin henüz Microsoft tarafından resmi olarak onaylanmadığını da belirtelim.
 
kaynak
      

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake Çıkışıyla 3 Bine Yakın Eş Zamanlı Oyuncuya Ulaştı 1 Saat önce Silent Hill 2 Remake Çıktı: İlk Oyuncu Yorumları Olumlu 1 Saat önce Detroit: Become Human'ın Güncel Satış Sayısı Açıklandı 2 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6 İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce Alien: Isolation'ın Devam Projesi Erken Geliştirme Aşamasında 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler