Yeni Söylenti: Grand Theft Auto 5 PC ve Yeni Nesle Geliyor

09.04.2014 10:39 Alkan Adakaner


     Grand Theft Auto V'in Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkmasının ardından uzun zaman geçti, ama şu ana kadar geliştirici veya yayıncıdan oyunun PC veya diğer platformlara geleceğine yönelik bir açıklama yapılmadı.
 
    Alman perakendeci Saturn'ün müdürü tarafından Twitter üzerinden yapılan açıklamada Grand Theft Auto V'in PC, Xbox One ve Playstation 4 için Haziran ayında piyasaya çıkacağı açıklandı. 
 
    Açıkçası Haziran ayında çıkacak bir sürümün şu ana kadar açıklanmaması biraz garip geldi, ama Rockstar Games'in işi belli olmaz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 81 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 08 Eylül Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 08 Eylül Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 08 Eylül Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler