Sumo Digital The Chinese Room'u Satın Aldı

14.08.2018 14:39 Gazali Çetinkaya

 
Sumo Digital, Everybody's Gone to the Rapture geliştiricisi The Chinese Room'u satın aldığını duyurdu.

The Chinese Room 2007'de Dan Pinchbeck ve Jessica Curry tarafından kurulmuştu. Sumo Digital'in blog yazısına göre, Dan Pinchbeck kreatif direktör olarak The Chinese Room'da çalışmaya devam edecekken Jessica Curry kariyerine bağımsız bir yazar olarak devam edecek.
 
Dan Pinchbeck yeni konseptler üzerinde çalıştığını belirtti ve şu şekilde devam etti: "Daha büyük bir şey"..."Daha geleneksel bir oyun türünde - hayır, henüz olduğunu bilmiyorsunuz ancak dünyalarımızı ve öykülerimizi zirveye çıkarmamıza izin verecek. Çok ama çok heyecan verici olacak."
 
The Chinese Room Eylül 2017'de Eurogamer'a yaptığı açıklamada yürüme simülatörü oyunlarıyla işlerinin bittiğini söylemişti. Aynı yılın Temmuz sonlarında kurucular Pinchbeck ve Curry tüm ekibi işten çıkardı ve oyun geliştirmeye bir süre ara verdiler.
 
The Chinese Room Everybody's Gone to the Rapture'ın dışında Dear Esther, Amnesia: A Machine for Pigs ve So Let Us Melt oyunlarını geliştirdi.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Everybody's Gone to the Rapture Platformlar: PS4 PC Geliştirici: thechineseroom Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Krafton, “Dinkum”’un Steam Kış İndirimlerinde Yer Alacağını Duyurdu 19 Aralık eFootball™'da "Yeni Yıl Kampanyası" Başladı 18 Aralık MIMESIS, Erken Erişime Açıldıktan Kısa Süre Sonra Bir Milyon Satışı Aştı 18 Aralık eFootball™'un da Yer Aldığı espor Turnuvası FIFAe World Cup 25™'te Şampiyonlar Belli Oldu! 16 Aralık Krafton ve Neon Giant, Yeni Oyunları No Law'ı Duyurdu! 16 Aralık
Forumdan Konular
DH'den Haberler