Heroes of Newerth'ın Sitesi Hacklendi!

17.12.2012 11:36 Erkut Köse


   DotA akımının başlamasının ardından ortaya çıkan en iyi MOBA oyunlarından biri konumunda olan Heroes of Newerth'ın sitesine yapılan saldırı firmayı zor durumda bıraktı.
 
   S2 Games'ten yapılan açıklamaya göre, siteye yapılan saldırılar neticesinde bazı bilgiler ele geçirilmiş olabilir. Ancak oyun hesabınızın şifresini değiştirmeye gerek yok. Bunun yerine üyeliğinizle bağlantılı hesapların (kayıt ettirirken kullandığınız mail hesabı gibi) şifrelerini değiştirmenizin yararlı olacağı dile getirildi.
 
    Saldırıda ne gibi bilgilerin ele geçirildiği veya kaç tane üyenin bu saldırılardan etkilendiği netlik kazanmadı. Ama en iyisi gerekli güvenlik önlemlerini almak ve gelecek olan açıklamaları beklemek olacaktır.
 
   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heroes of Newerth Platformlar: PC Geliştirici: S2 Games Dağıtıcısı: S2 Games Tür: MMO Çıkış Tarihi: 12 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
KONAMI, eFootball Mobile'ın 8. Yıl Dönümünü Özel Oyun İçi Bir Kampanyayla Kutluyor 09 Mayıs GTA 6 İçin Beklenen Yeni Fragman Geldi 06 Mayıs Doom'un yeni oyunu Türkçe dil desteğiyle geliyor! | NewGamePlus 26 Nisan Subnautica 2 Geliştirici Günlükleri’nin İlki Erken Erişim’e Gerisayımı Başlattı 25 Nisan Erken Erişimde Olan Dinkum, Bugün İtibariyla Çıktı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler