AMD: "PC'ler Her Zaman Bir Adım Önde"

27.10.2013 16:28 Samet Konuksal


    Bildiğiniz üzere yeni nesilde hem PlayStation, hem de Xbox cephesindeki donanımlar AMD'ye emanet. Böyle bir konumdaki firmanın yetkili isimlerinden Neal Robinson, ilginç bir açıklamada bulundu. Robinson, "PC'ler her zaman bir adım daha önde" sözünü söyledi.
 
    Bir röportajda Robinson'a oyunların yeni nesil sürümlerindeki demolarının, neden PC'ler kadar iyi görünmediği soruldu. Robinson ise, "Baktığınız oyuna göre değişir. Yeni nesil oyunlar için henüz erken bir zamandayız. İleride çok daha iyi oyunlar göreceksiniz. Fakat yine de PC'ler her zaman bir adım daha önde kalacak.
 
    Son yıllarda ilerleyen teknolojiyle birlikte performans artışı sağlandı. Bu, PC'deki oyunları daha iyi görünür kılıyor. PC'de sunacağımız yeni parçalar daha pahalı olacak fakat daha iyi performans verecek. Bu yüzden görsel detay açısından PC'ler her zaman daha önde olacak." cevabını verdi.
 
    Yaptığı röportajda Robinson, Nvidia'nın yaptığı özel anlaşmalar adına da konuştu. Robinson, "Nvidia PC cephesinde olumlu işler yapmaya devam ediyor. Oyuncuların gözündeki saygınlıklarını arttırdılar. Fakat bence yapılan anlaşmalar, çok uçuk bir farklılık ortaya koymayacak. Özel optimizasyon demek, ekran kartına daha çok yük bindirmek demektir." açıklamalarını yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 58 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pirate Yakuza in Hawaii'nin Çıkış Tarihi Bir Hafta Öne Alındı 36 Dk önce Marvel’s Spider-Man 2 PC'ye Geliyor! Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Arma 4 Hayranları Memnun Etmek İstiyor 2 Saat önce NewGamePlus: Steam'den Uyarı Mesajı, RDR PC Fiyatı ve Dahası 3 Saat önce Alan Wake 2'de Zorlananlar İçin Yardım Modu Yolda 18 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler