Marvel’s Spider-Man 2 PC'ye Geliyor! Çıkış Tarihi Açıklandı

19.10.2024 14:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Insomniac Games ve Nixxes Software ekiplerinin üstlendiği devam oyunu Marvel's Spider-Man 2, PC platformu için duyuruldu. Açıklanan detaylara göre oyun 30 Ocak 2025 tarihinde Steam ve Epic Games Store üzerinden mevcut olacak.
 
Marvel’s Spider-Man 2'de ek hikaye içeriği yer almayacak
 
 
 
İlk oyunun PC platformuna çıkması ile beraber devamı oyunu oyuncular tarafından bekleniyordu. Şimdi ise artık bu durum resmileşti diyebiliriz. Diğer taraftan ekipler, Marvel's Spider-Man 2 için ek bir hikaye içeriği planlamadığını doğruladı. Dolayısıyla sadece temel oyun bizlere sunulacak.
 
Marvel's Spider-Man 2 bildiğiniz üzere ilk olarak 20 Ekim 2023 tarihinde PlayStation 5 için piyasaya sürüldü. Oyunun PC sürümünde yeni teknoloji destekleri, çeşitli grafik ayarları ve çok daha fazlası yer alacak. Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan oyunda iki farklı Örümcek Adam'ı kontrol edecek ve büyük bir maceraya atılacağız.
 
Peter Parker ve Miles Morales'in maceralarını bir kez daha PC platformunda denemeye hazırlanırken sevilen şehri ağınızla gezebileceksiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
God of War Dizisi İçin Başa Dönüldü: Sıfırdan Yazılacak 19 Ekim It Takes Two Stüdyosu Hazelight Yeni Oyunun İpuçlarını Verdi 19 Ekim 2K, Kahraman Tabanlı Ücretsiz Nişancı Oyunu Project Ethos'u Duyurdu 19 Ekim Space Marine 2 İçin Resmi 4K Doku Paketi Yayınlandı 19 Ekim Pirate Yakuza in Hawaii'nin Çıkış Tarihi Bir Hafta Öne Alındı 19 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler