"Wii U, Call of Duty'nin Ana Platformu Olabilir"

Daha önce Black Ops 2'yi bir Nintendo dergisinde görmüştük.
20.06.2012 13:03 Gökhan Yılmaz

 
     Nintendo, Wii U'nun gamepad'inin Call of Duty oyunlarını oynamak için tercih edilen araç olacağını umuyor. Diğer yandan ise Call of Duty: Black Ops 2 henüz platform için duyurulmadı fakat yoğun şekilde söylentileri dolanıyor.
 
     Nintendo Amerika'dan Scott Moffitt konu hakkında şunları söyledi: "Çekirdek kitleye ulaşmak istiyor muyuz? Kesinlikle! Onlar bizim hedef kitlemizin bir parçası. Wii U, bundan sonra bu kitleden bazılarının tercih ettiği platform olacak. Call of Duty'nin Wii U'da nasıl çalışacağını bir hayal edin. Gamepad, harita gibi ekranda istemediğiniz öğeleri ekrandan kaldırmanızı ve TV'de yaşayacağınız sinematik keyfin baltalanmamasını sağlayacak. İşte bu çekirdek oyuncular için oynanışı geliştirecek bir etkendir."
 
     Moffitt aynı zamanda da Wii U'nun kontrollerinin Wii'ye oranla daha karmaşık bir hale geldiğini de kabul etti. Artık iki ekrana sahip olacağımız için doğal olarak daha karışık ve zor anlaşılır bir yapıya sahip olacak (Oyun veya konsol için kullanıcıya sunulacak açıklamalar gibi).
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
wictoRy 20.6.2012 13:08:02

yav, he he.

BSC Misafiri 20.6.2012 13:13:15

Sonunda özünü buldu.

stun 20.6.2012 14:26:29

bu düşüşle casual sınıfına girmeye aday bir oyun :D ''özünü bulmuş.. '' aynen öyle :D wiiU exc olsa umrumda olmaz... zaten her oyunu alan ben mw 3 e elimi bile sürmedim sürmeyide düşünmüyorum..

CaSsErDoDo 20.6.2012 15:03:59

Allah aşkına tablet gibi kontrolcüyle cod mu oynanıyor yav.cod yapısı gereği hızlı bir oyundur ve hızlı düşünüp hızlı görmeniz gerekir.yok tablete bakayım yok ekrana bakıyim dersen hs yer otururuz.

REV0 20.6.2012 16:04:40

Tencere, kapak.

ortamkaos 20.6.2012 17:58:24

Nintendonun mevcut neslini değiştirdiğini çocuklarımdan önce gördüm ya, olsun anasını satiim. her oyunun ana platformu olsun

- The Stig - 20.6.2012 20:20:49

2 neden var? 1- Cod'un çok satması 2-Cod'un çok satması yüzünden Wii U'nun çok daha fazla satılabileceği düşünülmüş olması.. tutar mı? Amerika ve avrupada belki!

Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ReLU Games, Yeni Oyunu ‘MIMESIS’in Kapalı Beta Testi Kayıtlarına Başladı 26 Mayıs Kafa Kafaya Çarpış - DOOM™: The Dark Ages Tüm Dünyada Oynanabilir 15 Mayıs PUBG: Battleground, 35.2 Güncellemesi ile Yok Edilebilir Arazileri Genişletiyor 14 Mayıs KONAMI, eFootball Mobile'ın 8. Yıl Dönümünü Özel Oyun İçi Bir Kampanyayla Kutluyor 09 Mayıs GTA 6 İçin Beklenen Yeni Fragman Geldi 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler