2si1 "PS4 Gören Masum Köylü'nün" Programı

Video çözünürlüğü: SD Alternatif oynatıcı ile görüntüle YouTube Kanalımıza Abone Olun
22.11.2013 23:25 41075 Ersin Kılıç

2si1'in bu bölümünde Playstation 4'ü ele alıyor kasa tasarımı, gamepad'i ve getirilerini konuşuyoruz. Tabi her zamanki gibi Teknoloji ve Oyun dünyasındaki son bir haftada olan gelişmeleri ekranlarınıza getiriyoruz.



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 183 Forumda Görüntüle
WildDestiny 29.11.2013 16:30:30

Bugunku bolum kaçta çıkar acaba tamamen ps4 ustune olcaktı sanırım. Bu arada gecen haftakı bolumdekı korsan uzerıne söylenenler benı de cok etkıledı dun mesela steamden ındırımden ıkı orjınal oyun aldım. Dedikleri gibi orijinal oyunun tadı bir başka oluyor daha değer vererek oynuyorsun korsan olarak ındırılıp bos bos bekleyen cok oyun var oyunun degerı düşüyor. Keske steam gıbı sureklı kampanyalar olsa uygun fıyatlı alsak orjınal oynasak. Bu arada fallout 3 cıktıgı donemde en begendıgım oyundu sımdı de skyrim i aldım tum exp packlerıyle yenı nesılde de fallout 4 çıkarsa tadından yenmez. Biraz da multiplayer ıcerık koysalar süper olur daha cok orjınal kullanıcıyı ceker bence.

jetressive 29.11.2013 15:19:00

bende alacam

isamil 27.11.2013 11:14:40

Mesut bey Talya'yi biraz arka planda birakmisiniz sanki.dikkat cekiyor...

saint42 26.11.2013 23:51:52

fallout bir kere oynama.sansim oldu o egitimi handi kapi gecip yeryuzune cikana kadar ne cektim dakikalarca suren konusmalar surekli bir secim cocukluktan ergenlige ulasma derken harap oldum ve en sonunda dedimki bu oyun eglence amacli degil insanin sinirlarini zorlayan bir test. ps4 gelirsek cok sik olmus ama pc oyuncusuna hitap etmiyor.

John Constantine 26.11.2013 20:48:49

Şu ana kadar ki en keyifli bölümdü, şahanesiniz Yalnız ''fallout da nedir?'' diyenler 2000'e yaklaşıyor hayretler içindeyim, ''hayır/evet'' diyenler bi yana zevk meselesi tabi

battle1905 26.11.2013 18:23:08

arkadaşım benim yazdıklarımdan bunları anladıysan sana birşey diyemiyorum. benim konumun genel teması Rusya ile Diğer ülkeler arasındaki çifte standarttır. siz niye her şeyi negatif algılıyorsunuz bende onu anlamıyorum. görende sanacak ki ben Korsan kullanın. Korsan candır yazmışım sanacak. Ben konuya geniş açıdan baktım. Konunun sadece İnsani yönünü değerlendirmek dar görüşlüktür. Bu konun sosyolojik , ekonomik ve siyasi yönüde vardır. bunları görmezden mi gelelim. zaten bunu donanım haber'de anlayamamış. adamlarda petrol o bu şu var demiş.

battle1905 26.11.2013 17:45:52

yok abi ben size derdimi anlatamıyorum. her cümlemden korsan iyidir korsan kullanın lafını mı anlıyorsun. Emek hırsızlığına tabikide karşıyım. Korsan kullanan kendini kandırmasın hırsızdır. Öyle bir Ülkedeyiz ki zengin fakir edebiyatı yapıyor. Fakir utancından derdini anlatamıyor. (Bu konuda Elessar Eredhian 'a katılmamam mümkün değil) Türkiye'de Korsan Kullanım 2008'de %68 iken bugün %60'a düşmüş. Allahını seversen bu ülke için riske girmeye değmez mi ? Rusya'da korsan kullanım %65 ve dünyadaki korsanda 3. pazar. Rusya nufusunun 143,5 milyon (2012) olduğunu düşünürsek yine bize fark atıyorlar. siz öyle bir konuşuyorsunuz ki Türkiye'de Korsan Kullanım %90larda. Bizim nufusumuz daha genç. Evet bizim oyun oynamaya daha çok ihtiyacımız var. Evet biz ruslardan daha çok oyun oynamayı seviyoruz. Rusya'daki indirim Siyasi dir. Ekonomik değil. Zaten ekonomi bilmediğiniz yorumlarınızdan belli oluyor. Firma zarar filan etmez. Şu haldede zaten satamıyorlar. yine zarar ediyorlar. Bu mantıktan yola çıkarsak Türkçe Düblaj filmde çıkmaması lazım. Zaten EA Games gibi şirketler Türkiye'yi pazar olarak görmüyorlar. Görmediğin birşey hakkında bir fikir üretemezsin. yok bu ülkede şunu yapsam satışlar artar mı bunu yapsam düşer mi. Bir çok firma türkiye için bunu düşünmüyor bile kaldıkı uygulasın. Türkiye'deki Oyuncuların en büyük destekçisi Sony'dir. XBOX zaten bizim pazarı hedeflemiyor. beni takmayanı bende takmam arkadaş. EA Games, Adamlar her gün düşünüyor nasıl bir DLC yapsakta milletin parasını alsak. Zaten para endeksli şirket oldukları oyunlarındaki buglardan anlaşılıyor. yukarıda bahsettiğim her şeyi kaynaklarıyla kanıtlarım sıkıntı yok.

Hoid 26.11.2013 15:56:42

Korsan için ölürüm , korsan candır diye saçmalayan yüzsüzleri de gördüm ya daha ne diyeyim . Utanmıyorlar birde bizim gibi orjinal kullanan insanlarla dalga geçiyorlar nasıl bir zihniyet varsa bunlarda ... Türkleri gaz odasına doldurup çakacan çakmağı valla billa bu nasıl bir millet arkadaş...

DH Misafiri 26.11.2013 14:43:34

Lütfen konu başlığını değiştiriniz, köylü milletin efendisidir!! Alay konusu haline gelmiş bir cümleyi sizin kurmanız çok manidar..Bence Daha ciddi başlıklar kullanın..

bocekgrafik 26.11.2013 12:04:57

Güzel programdı. Özellikle de korsan oyunlarla ilgili söyledikleriniz taktire şâyan. Şu yayın akışını de ekleseniz yine, iyi olacak.

Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Videolar
Remnant II, Oxenfree II, Pikmin 4, F1 Manager 2023 ve dahası! Oyun Dünyasında Bu Ay - Temmuz 2023 04 Temmuz Diablo 4, Street Fighter 6, Final Fantasy 16, F1 23 ve dahası! Oyun Dünyasında Bu Ay - Haziran 2023 08 Haziran Yüzüklerin Efendisi: Gollum, Yeni Zelda, Outlast Trials ve dahası! Oyun Dünyasında Bu Ay - Mayıs 202 10 Mayıs Yeni Minecraft, Star Wars Jedi: Survivor, Dead Island 2 ve dahası! Oyun Dünyasında Bu Ay - Nisan 202 04 Nisan Last of Us Part 1 PC, Resident Evil 4 Remake, Wo Long ve dahası! Oyun Dünyasında Bu Ay - Mart 2023 06 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler