Eden Star: "Yok Et, İnşa Et ve Koru"

21.10.2013 15:50 Gökhan Yılmaz

 
     Etrafta Mirror's Edge tarzında rahatça koşturabileceğiniz, düşmanlarınızı birbirlerine veya duvarlara çarpıp yıkılabilir dünyaya zarar verebileceğiniz ve zamanı yavaşlatıp çevreyi manipüle edebileceğiniz bir FPS oyunu arıyor muydunuz? Pek çok farklı yapımın bir araya geldiği Eden Star sizin desteğinizi bekliyor.
 
     Flix Interactive tarafından başlatılan Kickstarter bağış kampanyası, açık dünyaya sahip inşa etme ve hayatta kalma temalı FPS oyunu Eden Star için dün başlamış durumda. Eğer destek verirseniz Kickstarter başarılı olduğu gibi (40 gün içerisinde 620.000 £ toplandığında) oyuynun oynanabilir teknoloji demosuna sahip olacaksınız.
 
     Eden Star yıkılabilir çevre, fizik tabanlı savaş sistemi, serbestçe yapı inşa edebilme, kaynak yönetimi ve serbestçe etrafta hareket edebilme gibi önemli kilit noktalara sahip. Özellikle fizik yapısı ve yıkılabilirlik seviyesi ilginizi çekecektir. Yapımın Kickstarter sayfasına girip ayrıntılarına göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Prince of Persia: The Lost Crown'un 1 Milyon Sattığı Bildirildi 3 Saat önce Space Marine 2 İçin 4.1 Güncellemesi Yayınlandı 3 Saat önce Ubisoft, Rayman Serisini Yeniden Canlandırmaya Hazırlanıyor 4 Saat önce Control 2'den İlk Görüntüler Alan Wake 2 DLC'sinde Göründü 4 Saat önce Towers of Aghasba 19 Kasım'da Erken Erişim Olarak Çıkış Yapıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler