Silent Hill: Book of Memories Ekim'de Çıkacak Gibi

Book of Memories'in multiplayer özellikleri çok tartışılacak
15.05.2012 09:30 Alkan Adakaner


     Konami'nin Playstation Vita için özel olarak hazırladığı Silent Hill: Book of Memories'in çıkış tarihi ertelenmişti. Üstelik Konami oyunun ne zaman piyasaya çıkacağını da açıklamamıştı, fakat anlaşılan o ki oyunu 2012 sonunda oynayabileceğiz.
 
     Amazon'un listelemesine göre Silent Hill: Book of Memories, Ekim ayında raflardaki yerini alacak. Normalde Mayıs ayında çıkması beklenen oyun böylece 5 aylık bir aranın ardından karşımıza çıkabilecek gibi görünüyor.
 
     Çoğu Silent Hill hayranı tarafından eleştirilen Silent Hill: Book of Memories multiplayer özelliklere sahip olmasının yanı sıra izometrik bir kamera açısına sahip. Tüm bu özellikler oyunun korku yönünü yok edecek gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill: Book of Memories Platformlar: VITA Geliştirici: Way Forward Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 2 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Piyasadan Kaldırılan Concord'un Maliyeti 400 Milyon Dolarmış! 1 Saat önce Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii, Konsollar ve PC için Duyuruldu 4 Saat önce Naruto: Ultimate Ninja Storm 25 Eylül'de iOS ve Android'e Geliyor 5 Saat önce CROSSBOW: Bloodnight 27 Eylül'de Konsollara Geliyor 5 Saat önce RPG To the Moon 8 Ekim'de PS5 ve Xbox Series için Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler