People Can Fly’dan İki Yeni Yapım Geliyor

17.05.2016 00:51 Kaan Bolat


    Painkiller İle adını duyuran Bulletstorm ve Gears of War: Judgment ile kendisini kanıtlayan People Can Fly iki yeni oyun üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

    Firmanın önemli isimlerinden biri olan Sebastian Wojceichowski’nin Game Pressure’ye verdiği bir röportajda iki yeni oyun üzerinde çalıştıklarını belirttiler. Bunlardan ilki bu sene çıkışını gerçekleştirecek olan ve detayları önümüzdeki aylarda duyuracakları olan ufak çaplı bir proje. Diğer ikinci yapım ise AAA bir yapım olacağı ve tüm bilgileri 2017 yılında açıklanacağını söylediler.

    Son oyunları Gears of War: Judgment ile serinin hayranlarını biraz hayal kırıklığına uğratmış olsa da, yeni yapacakları AAA oyunu için Bulletstorm 2 bizce hiç fena olmazdı.

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Piyasadan Kaldırılan Concord'un Maliyeti 400 Milyon Dolarmış! 21 Eylül Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii, Konsollar ve PC için Duyuruldu 21 Eylül Naruto: Ultimate Ninja Storm 25 Eylül'de iOS ve Android'e Geliyor 21 Eylül CROSSBOW: Bloodnight 27 Eylül'de Konsollara Geliyor 21 Eylül RPG To the Moon 8 Ekim'de PS5 ve Xbox Series için Çıkıyor 21 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler