The Forest Erken Erişimden Çıkıyor

06.02.2018 08:39 Gazali Çetinkaya

 
   Geliştirici Endnight Games, The Forest'ın erken erişimden çıkacağını duyurdu.

   Hayatta kalma oyunu The Forest nisan ayının sonunda erken erişimden çıkacak ve fiyatı 14.99 dolardan 19.99 dolara yükselecek. Tam sürümün çıkışıyla birlikte yeni içerikler, dil ve kontrolcü desteği ve performans iyileştirmeleri olacak.
 
   PlayStation Experience esnasında geliştirici The Forest'ın 2018'de PlayStation 4'e çıkacağını açıklamıştı. Muhtemelen PC versiyonu ile birlikte çıkış yapacak.

   The Forest Mayıs 2014'ten bu yana Steam'de erken erişimde bulunuyor.

   Oyunun tanıtım yazısı: "Uçak kazasının ardından tek başınıza kaldığınız adada gizemli bir ormanda hayatta kalmak zorundasınız ve bir süre sonra adada tek yaşayanın siz olmadığınızı, ete aç mutantların olduğunu öğrenirsiniz. Açık dünyaya sahip The Forest'da yaşayan bir orman, açık dünya, yeşerip büyüyen ve sonra da ölen bir bitki örtüsü bulunuyor. Ağaçları kesip kendinize yiyecek yetiştirmeli ve kendinize sığınacağınız bir alan yaratmalısınız. The Forest tek oyunculu veya çok oyunculu olarak oynanabilir."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Forest Platformlar: PC Geliştirici: EndNight Dağıtıcısı: EndNight Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
STALKER 2: Heart of Chornobyl İçin Küçük Ama Etkili Güncelleme 17 Şubat Sony Yaz Aylarında Daha Büyük Bir State of Play Düzenleyebilir 17 Şubat Rainbow 6 Siege X'ten İlk Bilgiler Ortaya Çıktı: İşte Teaser 17 Şubat Kingdom Come: Deliverance 2 Satışları 2 Milyona Ulaştı 17 Şubat Game Pass, Kullanıcıları Oyunlara Sahip Olmaktan Uzaklaştırıyor Mu? 17 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler