Bizarre Creations'ın 2 Oyun Projesi Daha Bulunuyor

18.03.2010 21:27 Alkan Adakaner


 
     Son dönemlerde Blur adlı yarış oyunu ile adından sıkça söz ettiren Bizarre Creations'ın 2 projesinin daha olduğu ortaya çıktı.
 
     Daha öne Project Gotham Racing,  The Club, Metropolis Street Racer, Geometry Wars oyunları ile tanınan firmanın projelerinden birinin James Bond oyunu olduğu biliniyor.
 
      Diğer projenin ne olduğu ile ilgili kesin bir bilgi bulunmasa da firmanın oyunlarından birinin devamı olabilir. Bu oyunlar arasında akla ilk gelenler ise Geometry Wars oluyor. Bu oyunu Natal üzerinde görebilme ihtimalimiz oldukça fazla.
 
      Bizarre Creations'ın Blur adlı yarış oyununu 25 Mayıs'ta raflardaki yerini alacak, belki E3 fuarında da diğer oyunları ile karşılaşırız.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Blur Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bizarre Creations Dağıtıcısı: Activision Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 28 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2001 Yılında Piyasaya Sürülen En İyi Simülasyon Oyunları 2 8 Saat önce 2001 Yılında Piyasaya Sürülen En İyi Simülasyon Oyunları 8 Saat önce 2001 Yılında Piyasaya Sürülen Strateji Oyunları 8 Saat önce Ekim 2024'te Çıkacak Büyük Oyunlar: 17 Farklı Oyun 29 Eylül Final Fantasy 16 Complete Edition PS5 Konsoluna Çıktı 29 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler