Eurogamer: Alien: Isolation 2 Söylentisi Doğru Değil

27.04.2017 12:50 Gazali Çetinkaya

 
   Resmi PlayStation dergisinde (Sayı #135) yer verilen bir söylenti haberinde Creative Assembly'nin Halo Wars 2'den sonra yeni Alien oyununun geliştirme sürecine başlamış olabileceği yazılmıştı.
 
"Kaynaklarımız, Halo Wars 2'deki işlerin bitmesinden sonra Alien Isolation geliştiricisi Creative Assembly'nin yeni Alien oyununu geliştirmeye başlamış olabileceğini söyledi."  
 
   Ancak Eurogamer bu söylentiyi yalanladı.
 
   Eurogamer'ın kendi kaynaklarından edindiği bilgiye göre Creative Assembly, Halo Wars 2'den sonra bir projenin prototipine başlamış ancak bu proje Alien oyunu değil. Sega tarafından Eurogamer'a belirtilene göre de stüdyonun tüm odağı şu anda Total War: Warhammer 2 ve henüz duyurulmamış bir proje üzerinde. Bildiğimiz kadarıyla da henüz duyurulmamış bu proje tarihsel bir Total War oyunu.
 
   Ayrıca Eurogamer, Resmi PlayStation dergisi ile iletişime geçti ve dergi editörü Ian Dean "Derginin Rumour Machine (Söylenti Makinesi) bölümü hakkında daha fazla ayrıntı konuşamayız." dedi.
 
   2014'te çıkış yapan Alien: Isolation şu anda PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alien: Isolation Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Korku Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Roboquest, 27 Mayıs'ta PS5 ve PS4 için Çıkıyor 6 Saat önce Hayatta Kalma Korku RPG'si Look Outside, PC için Duyuruldu 6 Saat önce Sualtı Psikolojik Korku Oyunu Dark Mass, PS5, Xbox Series ve PC için Duyuruldu 6 Saat önce Red Bell's Lament 5 Haziran'da Switch için Çıkış Yapıyor 6 Saat önce Game of Thrones: Kingsroad'ın Erken Erişim Çıkış Tarihi Açıklandı 23 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler