Project Zomboid için Multiplayer Desteği Geliyor

20.01.2014 17:22 Alkan Adakaner


     The Indie Stone tarafından geliştirilen bağımsız oyun Project Zomboid'e multiplayer desteğinin geleceği açıklandı. Geliştiriciler multiplayer PvP ve PvE multiplayer desteğinin kısa zaman sonra oyuna ekleneceğini belirtiyorlar. Kısa zamandan kasıt gelecek hafta olmasa da, aylarca beklemeyeceğimiz de belirtiliyor.
 
    Amacınızın sadece ve sadece hayatta kalmak olduğu oyunda kendisine zombileri tema edinmiş pek çok oyuna göre yoğun oynanış detaylarıyla gerçekçi bir hayatta kalma hikayesi sunuluyor. Şu an için azami oyuncu sayısı kesinleşmemiş, ama bu biraz da sunucuların durumuna bağlı olacakmış. Yani 10-12 oyuncu  veya daha fazlası multiplayer oyunda karşı karşıya kalabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Zomboid Platformlar: PC Geliştirici: The Indie Stone Dağıtıcısı: The Indie Stone Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
ReflexAction 20.1.2014 17:40:18

çok iyi oldu bu

rigby7 20.1.2014 18:56:19

Harika bir oyun.Çok gerçekçi ve zevkli.Uzun zamandır bekliyodum multi.

emrebdt 20.1.2014 19:32:23

Umarım multiplayer haritaları farklı ve küçük olur.

BSC Misafiri 20.1.2014 23:38:53

oyun muhteşem. hayatımda oynadığım en gerçekçi oyunlardan biri. müzikleri hele tam bir sanat eseri. orta doğu ezgileri mevcut. bence oyunun ihtiyacı olan şey buydu. PvP biraz gereksiz gibi. zaten oyun sizi belli bir süre sonra yeterince zorluyor. daha çok coop tarzı yardımlaşma lazım. o kadar güzel bir atmosfer yaratmışlar ki, zombi kıyametinin hemen sonrasında insanlığın çöküşüne an ve an şahit oluyorsunuz. yiyeceklerin küflenmesinden tutunda zamanla su ve elektrik sisteminin çökmesine kadar her bir detay düşünülmüş. sonunda illa öleceksiniz zaten oyun size bu gerçeği belirterek başlıyor. amaç elinizden geldiği kadar dayanmanız. boş vakti olan sağlam oyuncu arkadaşlar bence alıp gelişim sürecine destek vermeliler. kesinlikle değer.

Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Birinci Taraf Oyunu South of Midnight Geliştirmesi Tamamlandı 3 Saat önce Assassin's Creed Shadows 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 3 Saat önce Stalker'dan Esinlenen PIONER'dan Yepyeni Oynanış Fragmanı 5 Saat önce KRAFTON ve EF Games, Rivals Hover League'i Tanıttı 6 Saat önce The Last of Us Part 2 Remastered İçin PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler