Get Even'ın Ana Platformu PC

10.02.2014 23:02 Samet Konuksal


    Daha önce çok fazla gündeme gelebilmiş yapımlarla karşımıza çıkamayan yapımcı The Farm 51, geçtiğimiz aylarda yaptığı duyuruyla birlikte çok konuşulmuştu. 3D tarama yöntemiyle geliştirilen ilk oyun olma özelliğini taşıyan Get Even adına yeni açıklamalar geldi
 
    Yayınlanan görüntü ve videolarında gördüğümüz grafikleriyle dikkatleri çekmeyi başaran Get Even'ın ana platformunun PC olduğu açıklandı. Yaptığı açıklamada oyunun baş tasarımcısı Wojciech Pazdur, "Get Even'ı geliştirmeye başladığımız ilk andan beri PC ana platformumuzdu. Ama diğer yandan konsol sürümlerini geliştirmeye de başladık. 3D tarama teknolojisinin gücünü ziyadesiyle göstermemiz gerek. Bu yüzden yaptığımız platform seçimi, oyunun teknolojisinin gerçek gücünü de ortaya koymuş olacak. Özellikle Oculus Rift gibi bir cihazla harika bir deneyim sunacağımıza inanıyorum." sözlerine yer verdi.
 
    Pazdur'un açıklamalarına göre şu an için Get Even'ın oynanabilir olan bir konsol prototipi bulunmuyormuş. Yani yapımcı, konsol cephesine yeni yeni geçiş yapmış.
 
    Eğer oyunu anımsayamadıysanız, daha önce yayınlanan teaser videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Videoda gördüğünüz mekanlar ve öğeler, The Farm 51'in bahsettiği 3D tarama yöntemiyle aktarılmış. Bu teknolojiden bir videoyu da buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Get Even Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: The Farm 51 Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mayıs 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Vernon Schillinger 10.2.2014 23:30:55

Xbox 720ne olmasını bekleyen var mıydı?Ps4 yine de 1080p desteğini daha çok sunuyor.Microsoft oyun konsolu çıkarmadığını kendi söyledi.Eğlence konsolu yaparsan alırsın malın başını.Linux işletim sistemi şu steam box machine için tam optimize edilsin,bidaha kimse oyun oynamak için windows felan kullanmaz.Directx 11 denen optimizasyon özürlüsü programı Amd bile rezil rüsva ettiyse,steam gibi pc de 10 numara optimizasyona sahip oyunlar yapan şirket;konsol vs pc savaşına son verecek ve herkes kendi konsolunu toplayabilecek.Bu konsollar dediğimiz şey aslında pc ama lakapları konsol.Pc yeniden her oyuna hükmedecek!

BSC Misafiri 10.2.2014 23:36:56

helal olsun böyle pcye önem veren firmalara

oyuncu11790 11.2.2014 00:44:54

Görsel olarak çok üst seviye ancak bu oyunun kaderini oynanış belirler , eğer bu görselliğe yakışır seviyede oynanış ve içerik sunarlarsa büyük etki yaratırlar

dingo egret! 11.2.2014 01:23:38

quote:

Orijinalden alıntı: naklan Xbox 720ne olmasını bekleyen var mıydı?Ps4 yine de 1080p desteğini daha çok sunuyor.Microsoft oyun konsolu çıkarmadığını kendi söyledi.Eğlence konsolu yaparsan alırsın malın başını.Linux işletim sistemi şu steam box machine için tam optimize edilsin,bidaha kimse oyun oynamak için windows felan kullanmaz.Directx 11 denen optimizasyon özürlüsü programı Amd bile rezil rüsva ettiyse,steam gibi pc de 10 numara optimizasyona sahip oyunlar yapan şirket;konsol vs pc savaşına son verecek ve herkes kendi konsolunu toplayabilecek.Bu konsollar dediğimiz şey aslında pc ama lakapları konsol.Pc yeniden her oyuna hükmedecek!
üslup ve açıklayıcılık süper akla direk şunu getiriyor
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Vinewood 11.2.2014 08:40:26

quote:

Orijinalden alıntı: naklan Xbox 720ne olmasını bekleyen var mıydı?Ps4 yine de 1080p desteğini daha çok sunuyor.Microsoft oyun konsolu çıkarmadığını kendi söyledi.Eğlence konsolu yaparsan alırsın malın başını.Linux işletim sistemi şu steam box machine için tam optimize edilsin,bidaha kimse oyun oynamak için windows felan kullanmaz.Directx 11 denen optimizasyon özürlüsü programı Amd bile rezil rüsva ettiyse,steam gibi pc de 10 numara optimizasyona sahip oyunlar yapan şirket;konsol vs pc savaşına son verecek ve herkes kendi konsolunu toplayabilecek.Bu konsollar dediğimiz şey aslında pc ama lakapları konsol.Pc yeniden her oyuna hükmedecek!
Kardeş bir şey anlamadım. birşeyi eleştirmeden önce yazı yazmayı öğren .

alike03 11.2.2014 10:11:46

Bağımsız olan yapımcılar genelde PCyi tercih ediyor zaten. Buna şaşırmadım. Bu yapımcılar da bağımsız sayılır. Cünkü yayıncı olmadığı zaman tek hedef gelir değil aynı zamanda zevk. Bunu en iyi nerde yapabilirsin bir oda sayılan konsollardamı yoksa sınırlarını kendin belirlediğin bir PCdemi. Ben de PC odaklı çalışıyorum. İlerde geliştirmeyi düşündüğüm oyun da PC odaklı olacak.

BSC Misafiri 11.2.2014 17:14:40

her ne kadar çoğu kişi beğenmesede ben farm51 i ve oyunlarını severek oynadım.

einhander 12.2.2014 17:50:13

aklıma bırden cevat yerlı geldı konsollar cok gucsuz oyunlarımız konsolda yer almıcak dedı kac defa demeç verdı sonra ılk ısı konsola oyun yapmak oldu :)

Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
KRAFTON’un Yaşam Simulasyon Oyunu inZOI, Erken Erişim'e Açıldı 3 Saat önce F1 25 Duyuruldu: Tam Tanıtım 26 Mart'ta Yapılacak 25 Mart Assassin's Creed Odyssey 40 Milyondan Fazla Oyuncuya Ulaştı 25 Mart Dune Awakening İçin PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 25 Mart Master of Monsters SSB, 26 Haziran'da Japonya'da Konsollar ve PC için Piyasaya Sürülecek 25 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler