Rise of Nations'un Marka Hakları Satılıyor

16.11.2013 02:26 Samet Konuksal


    2003 yılında piyasaya çıkan strateji oyunu Rise of Nations oldukça beğenilen bir oyundu. Oyunun yapımcısı Big Huge Games'in, borçları yüzünden iflas eden ve marka haklarını satışa çıkaran üst firması 38 Studios, yayınladığı listeyle birlikte Rise of Nations markasını da satışa çıkardı.
 
    Geçtiğimiz senelerden Kindom of Amalur: Reckoning ile tanıdığımız 38 Studios'un yayınladığı listede genel anlamda üç ana başlık yer alıyor. Birisi 38 Studios tarafından geliştirilen MMO oyunu Project Copernicus'un şu ana kadar yapılmış olan hali, diğeri Kingdom of Amalur: Reckoning'in devamıyla ilgili konseptler ve sonuncusu da Rise of Nations ve Rise of Legends isimlerinin marka hakları.
 
    Rise of Nations, RTS konusunda PC oyuncularının övgüsünü kazanmış bir oyundu. Serinin devamı şöyle stratejiden anlayan Relic Entertainment veya Creative Assembly gibi firmaların ellerinde yeniden şekillense nasıl olurdu? Umarız sektörün önemli firmalarından birisi markaya sahip çıkar ve yeni oyunlar görürüz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Krafton ve EF Games, Rivals Hover League Demosunu 25 Temmuz'da Steam'de Yayınlayacak 24 Temmuz YouTube'da İzlenmelerinizi Arttıracak 6 Yöntem (2025) 23 Temmuz KONAMI ve FIFA, e-Spor Ortaklıklarını 2026'ya Kadar Uzatarak Daha da Güçlendirdiklerini Duyurdu! 22 Temmuz eFootball™, Tokyo'daki eFootball™ Dünya Festivali'nde 30. Yıl Dönümü İçeriğini Görücüye Çıkardı 22 Temmuz NBA 2K26'nın kapak yıldızları belli oldu! 10 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler