Uzay Temalı Co-op Aksiyon Oyunu Fueled Up Duyuruldu

13.04.2022 19:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Fireline Games, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için co-op aksiyon oyunu Fueled Up'ı duyurdu. Oyun, 2022'de çıkış yapacak.
 
Fueled Up, dört oyuncuya kadar kaotik bir aksiyon sunan uzay gemisi kurtarma oyunu olarak karşımıza çıkacak. Kötü uzay ahtapotunun dokunaçları sizi alt etmeden önce siz ve mürettebat arkadaşlarınız hasarlı uzay gemilerine yakıt doldurmalı, tamir etmeli ve kurtarmalısınız.

Fueled Up oyununda asteroit yağmurları gibi beklenmedik tehlikelerle de karşılaşacaksınız. Motorları yakıtla doldurun, gövdedeki çatlaklarını düzeltin ve yangınları söndürün. Tüm bu karmaşa da yapacaklarınız bunlardan ibaret. Aksi halde geminin patlamasına seyirci olabilirsiniz. 
 
Tehlikeli galaksileri keşfedin, giderek daha zorlu tehlikelerle yüzleşin ve evrenin gördüğü en iyi kurtarma ekibi olarak ünlenin. Mürettebatınızı toplayın ve o uzay gemilerini kurtarmaya başlayın.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1488430/Fueled_Up/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devil May Cry Animasyon Dizisinin Tarihi Belli Oldu: İşte Yeni Fragman 20 Eylül No More Room in Hell 2 Erken Erişim Olarak Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı 20 Eylül Unity 6'nın Özelliklerini Gösteren Teknoloji Demosu Yayınlandı 20 Eylül Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii Duyuruldu: İşte Fragman 20 Eylül Cabernet, 24 Ekim'de PC Üzerinden Piyasaya Çıkıyor 20 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler