Söylenti: Crytek E3'te İki Yeni Oyun Duyuracak

15.05.2014 16:28 Alkan Adakaner


    Yerli kardeşlerin başında bulunduğu geliştirici Crytek'in E3 fuarında iki yeni oyunun duyurusunu yapacağı söyleniyor. Söylentilere göre Project Grave ve Arena of Fate adlı oyunlar E3 fuarında duyurulacaklar.
 
    Project Grave'in hangi platformlara çıkacağı hakkında pek bir sızıntı olmazken, Arena of Fate'in ise PC platformuna özel bir oyun olacağı söyleniyor. Arena of Fate'in Bulgaristan'da bulunan Crytek Black Sea tarafından geliştirildiği ve multiplayer bir aksiyon oyunu olduğu da belirtiliyor.
 
   Eğer bu söylentiler doğruysa Crysis 4 veya Ryse 2'nin duyurulması düşüncesinden uzaklaşsak iyi olur. Bakalım Crytek'in bize ne gibi sürprizleri var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 06 Mart Split Fiction İnceleme: Eşsiz Bir Co-op Deneyimi 06 Mart Kingdom Come: Deliverance 2 İçin Ücretsiz Berber Modu Yolda 06 Mart Chernobylite 2: Exclusion Zone Erken Erişim Olarak Çıktı 06 Mart Grand Theft Auto 5 Enhanced Steam'de Karışık Etiketine Sahip 06 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler