Gelecek OPM Sayısında Modern Warfare 3 mü Olacak?

07.05.2011 19:21 Levent Polater

 
    Resmi Playstation dergisinin açıklamasına göre 8 Haziran'daki yeni OPM sayısında Modern Warfare 3'ün ilk duyurusuna imza atılacak.
 
    Dergide Modern Warfare 3 için "Dünyanın en büyük oyunu dönüyor" sloganı ile reklamı yapıldığı görülüyor. Koca yeşil renkte bir 3 rakamı. Modern Warfare 3'ten başka bir şey aklınıza geliyorsa, yorum sizin. Haziran'a da epey var bu arada, dergi çıkana kadar Call of Duty: Modern Warfare 3 duyurusunun da gerçekleşebileceğini unutmayalım. Aşağıdan son sayıdaki Modern Warfare 3 teaserını görebilirsiniz.
 
 
    Yeni Call of Duty'lerin genel olarak Haziran ayında duyurulduğunu düşünürsek bundan daha iyi bir duyuru tarihi aklımıza gelmiyor. Bu arada Rock Paper Shotgun sitesinin açıklamasına göre ise Activision, EA'in Battlefield: Play4Free'sine benzer online tabanlı bir Call of Duty duyuracak. Ancak bu oyunun esas seriyle karıştırılmaması gerektiği belirtiliyor. İkisi farklı oyunlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
KRAFTON’un Yaşam Simulasyon Oyunu inZOI, Erken Erişim'e Açıldı 28 Mart F1 25 Duyuruldu: Tam Tanıtım 26 Mart'ta Yapılacak 25 Mart Assassin's Creed Odyssey 40 Milyondan Fazla Oyuncuya Ulaştı 25 Mart Dune Awakening İçin PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 25 Mart Master of Monsters SSB, 26 Haziran'da Japonya'da Konsollar ve PC için Piyasaya Sürülecek 25 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler