Until Dawn'ın Senaryosu 10.000 Sayfa Uzunluğundaymış

23.09.2015 14:26 Samet Konuksal


    Film tadında bir deneyim sunarak oyuncuların olumlu yorumlarını alan Until Dawn, ilk başta PlayStation 3 için geliştiriliyordu. PS Move'a odaklanan bir oyun olarak hazırlanan fakat sonrasında değişime gidilen Until Dawn adına yeni bilgiler paylaşıldı.
 
    Belirtilenlere göre dört sene yapım sürecinde kalan Until Dawn için senaristler toplamda 10.000 sayfalık senaryo hazırlamışlar. İlk yapım sürecindeyken FPS oyunu olarak hazırlanan yapımın daha sonra TPS tarzına çevrildiği belirtiliyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Until Dawn Platformlar: PS4 Geliştirici: Supermassive Games Dağıtıcısı: SCEE Tür: Korku Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Patren 23.9.2015 14:56:17

hadibe keşke fps yapsalardı üzüldüm şimdi fps olsa daha çok içine alırdı

2K 23.9.2015 17:31:09

FPS bir dolu oyun varken Until Dawn gibi sinematik deneyim sunan oyunların azlığını düşününce böyle çıkması daha iyi olmuş. Bu arada senaryo ilk başta klişe başlasa hatta başında ''çok belli ne olacağı'' deseniz bile bambaşka yerlere gidiyor ve irili ufaklı bir sürü farklı hikaye var içinde, oyunun yeteri kadar üstüne düşmüşler ve özen göstermişler gerçekten.

Megathrone26 23.9.2015 18:06:03

oyun bence güzeldi sadece fps sıkıntısı vardı aslen bu oyunun TÜRKÇE DUBLAJ olmasını çok isterdim çünkü çok fazla konuşma var habire yazı okuyoruz

tayfun34_4 23.9.2015 20:02:06

Bir sinema eleştirmeni olarak üçüncü sınıf bir koku filmde ne kadar klişe varsa hepsi bu oyunda var.Bu oyun alacağınıza size bir iki korku filmi öneriyimde onları izleyin hiç değilse paranız boşa gitmez.

Urasawa Gen 23.9.2015 22:40:32

quote:

Orijinalden alıntı: tayfun34_4 Bir sinema eleştirmeni olarak üçüncü sınıf bir koku filmde ne kadar klişe varsa hepsi bu oyunda var.Bu oyun alacağınıza size bir iki korku filmi öneriyimde onları izleyin hiç değilse paranız boşa gitmez.
Şu sıralar bir korku filmi izlemek istiyorum ve bu oyunı da oynamak istemiyorum açıkçası.Bana bir film önerebilir misiniz dediğiniz gibi?

Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
KRAFTON’un Yaşam Simulasyon Oyunu inZOI, Erken Erişim'e Açıldı 28 Mart F1 25 Duyuruldu: Tam Tanıtım 26 Mart'ta Yapılacak 25 Mart Assassin's Creed Odyssey 40 Milyondan Fazla Oyuncuya Ulaştı 25 Mart Dune Awakening İçin PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 25 Mart Master of Monsters SSB, 26 Haziran'da Japonya'da Konsollar ve PC için Piyasaya Sürülecek 25 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler