CoD: Black Ops Declassified'tan İlginç Bir Reklam

Call of Duty: Black Ops Declassified'tan beklentiler büyük
14.11.2012 10:07 Alkan Adakaner


      Playstation Vita için özel olarak hazırlanan Call of Duty: Black Ops Declassified'ın bu konsolun sahipleri tarafından en çok beklenen oyunlardan biriydi. Sonunda piyasaya çıkan bu oyun için ilginç bir reklam da yayınlandı.
 
     Aşağıda izleyebileceğiniz bu reklamda Call of Duty zevkinin odalarımızın dışına da çıktığı vurgulanmak isteniyor. Playstation Vita satışlarını da arttırması beklenen bu Call of Duty oyunu bakalım beklenen başarıyı yakalayacak mı?
 
     Özellikle grafik konusunda oyuncuların kafasını kurcalayan Call of Duty: Black Ops Declassified son dönemlerde Vita için çıkan en önemli oyunlardan biri.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Declassified Platformlar: VITA Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 15 Dk önce Assassin’s Creed Shadows İçin Yeni Fragman Yayınlandı 37 Dk önce Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 5 Saat önce Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 6 Saat önce PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler