Wii U Tablet Kontrolcüsünün İlk Örnekleri

07.12.2012 10:30 Alkan Adakaner


     Her konsolun ve kontrolcünün piyasaya çıkmadan önce çok sayıda prototipinin geliştirildiğini biliyoruz. Nintendo da son dönemlerde kontrolcülerde en büyük yenilikleri yapan firma olarak Wii U'nun tablet kontrolcüsü için bazı prototipler geliştirmiş.
 
     Aşağıda gördüğünüz prototiplerden ilki bir Wii-mote'un tabanca aparatına yerleştirilmiş ekrandan ibaret. Bu ekran sayesinde Nintendo iki ekranı (TV ekranıyla birlikte) aynı anda sunmak istemiş. Açıkçası bu tasarımın çok kötü olduğunu söyleyebiliriz.
 
     Diğer taraftan ikinci kontrolcüye bakarsak Wii U'nun tablet kontrolcüsünü daha fazla anımsattığını söyleyebiliriz. Buna rağmen piyasaya çıkan tablet kontrolcüden farkı her iki yanına yerleştirilmiş Wii-mote'lar. 
 
     Tablet kontrolcü konusunda oyuncular arasında çok sayıda tartışma dönüyor. Bazıları tablet kontrolcüye karşıyken veya yenilik olarak görmezken, bazıları ise bunun çok iyi bir fikir olduğu görüşünde. Her şeye rağmen piyasaya sürülen kontrolcü ilk prototiplerden çok daha iyi orası kesin.

 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler