Yanlış BO 2 Diski Olanlara Mass Effect Bedava!

14.11.2012 10:45 Erkut Köse


   Marketten özene bezene aldığınız Black Ops 2'nin 2. diskinde Mass Effect 2 çıktıysa üzülmeyin(!) Çünkü Bioware oyuncuların bu sorununu duymuş ve sizleri sevindirebilecek bir kampanyaya imza atmış.
 
   Black Ops 2'nin diskinde Mass Effect 2 olduğunun resmini community@bioware.com'a gönderen ilk 50 oyuncu Mass Effect'in 3 oyununa da ücretsiz olarak sahip olacak. Tabii ki bu resimde siz ve diskin yan yana görünmesi gerekiyor. Elinizi çabuk tutsanız iyi edersiniz, çünkü böyle bir fırsat bir daha elinize geçmeyebilir.
 
    Bu ilginç hata en çok Bioware'in işine yarıyor sanırız. Zira hiç beklenmedik bir anda Mass Effect serisi yeniden gündeme geldi ve firma da bunu oldukça akıllı bir biçimde kullanıyor. Activision cephesinden ise halen ses seda çıkmıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler