Marvel's Spider-Man PS4 Kayıt Dosyaları PS5'te Remastered Versiyona Aktarılabilecek

10.11.2020 00:27 Gazali Çetinkaya

 
 
Insomniac Games ilk başta Marvel's Spider-Man PlayStation 4 kayıt dosyalarının PlayStation 5'teki remastered'a aktarılamayacağını açıklamıştı. Oyunculardan gelen yoğun talep veya eleştiri üzerine kararlarını değiştirdiler.
 
Oyunun PlayStation 4 versiyonunda kaydetmiş olduğunuz ilerleme, PlayStation 5'te remastered versiyona taşınacak. 
 
Şükran Günü (26 Kasım) civarında yayınlanacak bir güncellemeden sonra yapılabilecek. Bu güncelleme aynı zamanda Marvel's Spider-Man: Remastered'ın yeni kostümleri Arachnid Rider, Armored Advanced ve Amazing'i PlayStation 4 versiyonuna eklenecek.
 
Kayıt dosyaları konusunda değişiklik olsa da ücretsiz yükseltme konusunda bir değişiklik yok. Marvel's Spider-Man PlayStation 4 sahipleri, Marvel's Spider-Man: Remastered'a ücretsiz erişemeyecek. Geriye uyumluluk aracılığıyla oynayabilecekler fakat remastered versiyondaki özellikler için Marvel's Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition gerekli.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spider-Man Platformlar: PS4 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 3 Saat önce Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 4 Saat önce Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 6 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler