Zelda'nın Temple of Time'ına Bir de Unreal Engine 4'le Bakın

06.05.2014 19:14 B.Onur Yıldız


     Bir N64 klasiği olan Legend of Zelda: Ocarina of Time Unreal Engine 4 ile ne kadar güzel gözükebilir? 
 
     Oyunun meşhur Temple of Time'ını 6 aylık bir çalışmanın ardından UE4 ile buluşturan tasarımcı Michael Eurek bunun cevabını aşağıdaki videoda sunuyor bizlere.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Alondate 6.5.2014 19:24:12

ben drowned

BSC Misafiri 6.5.2014 22:28:06

Şoklardayım

op.55 no.1 6.5.2014 23:59:52

Nintendo yıllarca ''Now your playing superpower!!'' dedikten sonra tek bir konsoldaki başarısızlıklarını gittiler donanımsal güce bağladılar sağolsunlar her neslin bir nesil gerisinden geliyorlar artık,şunun gibi mükemmel grafiklerde Zelda oynayamıyoruz tamam zelda oyunlarında grafil önemli değil hatta 2D zeldalar benim favorilerimdir ama şöyle bir 3D Zelda oynmakta harika olurdu.Belki Mario,Donkey Kong ve Kirby gibi seriler için grafik çok çok büyük bir olat değil ama Zelda'da cidden müthiş olurdu.Yapan arkadaşın ellerine sağlık bu arada harika olmuş.

Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: BATTLEGROUNDS 1 Nisan’da “Menüde Aşk Var” Diyecek 01 Nisan KRAFTON’un Yaşam Simulasyon Oyunu inZOI, Erken Erişim'e Açıldı 28 Mart F1 25 Duyuruldu: Tam Tanıtım 26 Mart'ta Yapılacak 25 Mart Assassin's Creed Odyssey 40 Milyondan Fazla Oyuncuya Ulaştı 25 Mart Dune Awakening İçin PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 25 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler