StarHawk Yapımcısı Zor Günler Geçiriyor

18.10.2012 14:20 Samet Konuksal


    Multiplayer üzerine kurulu sistemiyle dikkatleri çeken StarHawk, genel anlamda inceleme notları açısından üst seviyede bir izlenim bırakmıştı. Ancak görünene göre StarHawk, bu başarıyı satışlara taşıyamadı. Alınan son raporlara göre StarHawk'ın yapımcısı oldukça zor günler geçiriyor.
 
    Twitter üzerinden "Austin'de LightBox'da çalışan arkadaşlarımla vedalaşacağım. İşten çıkarmaları ve söylentileri bir yana bırakın, neredeyse stüdyonun tamamı Cuma gününden itibaren ayrılacak." sözlerini paylaşan LightBox çalışanı George Broussard'ın bu Tweet'inden sonra resmi açıklama geldi.
 
    Açıklamaya göre LightBox'ın kapıları kapatılmayacak fakat hedefler bir hayli küçülecek. 24 çalışanıyla birlikte yollarını ayıran firma, bundan sonra küçük projelerde yer alacak. Firmanın StarHawk'dan sonraki ilk projesi, iOS tabanlı bir oyun olacak. LightBox ile Sony'nin arasındaki anlaşma bu durumdan sonra ne alemde, onu bilemiyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarHawk Platformlar: PS3 Geliştirici: Lightbox Interactive Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eski Metro Exodus Geliştiricilerinden Yepyeni Oyun: La Quimera 27 Şubat PlayStation VR2'nin Fiyatı Dünya Çapında 400 Dolara Düşüyor 27 Şubat MotoGP 25 Duyuruldu: İşte Fragman 27 Şubat Forza Horizon 5'in PS5 Çıkış Tarihi Belli Oldu 27 Şubat Monster Hunter Wilds'ın İlk Gün Güncellemesi 15 GB Olacak 27 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler