Final Fantasy 16'nın PC Sürümü İçin İlk Güncelleme Yayınlandı

27.09.2024 19:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Square Enix tarafından ilk olarak PlayStation konsoluna çıkışını gerçekleştiren şimdi ise PC platformunda yer alan aksiyon rol yapma oyunu Final Fantasy 16 için yepyeni bir güncelleme yayınlandı. Yeni yama oyunun kararlılığını iyileştiriyor ve yeni kontrolcü seçenekleri ekliyor.
 
Final Fantasy 16'nın ara sahneler hala 30 fps'te kilitli
 
 
 
Güncelleme detaylarına girecek olursak yaklaşık olarak 200 megabaytlık bir boyuta sahip olduğunu aktarabiliyoruz. Bununla beraber oyundaki sorunlar en aza indiriliyor, oyunun akıcılığı iyileştiriliyor ve yeni kontrol seçenekleri ekleniyor. Ayrıca kare hızının belirli durumlarda düşmesine sebep olan bir sorun ortadan kaldırılıyor. Ek olarak DualSense ve DUALSHOCK denetleyicileri için Bluetooth bağlantısı desteği oyuna ekleniyor.
 
Final Fantasy 16’nın PC sürümü bazı durumlarda beklenmedik bir şekilde kapanıyordu. Yeni güncelleme ile beraber bu durumun tamamen çözüldüğü aktarılıyor. Ayrıca kullanıcı arayüzünde yer alan bazı sorunlar ve yanlış metin göstergelerinin karşımıza çıkması problemleri ortadan kalkıyor.
 
Küçük bir güncelleme olduğu için herhangi bir performans iyileştirmesi ne yazık ki yer almıyor. Son olarak oyunun ara sahneleri hala 30 fps'te kilitli durumda. Ek olarak oyun PC platformunda ultra geniş monitörleri desteklemiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 İçin Dövüş Sistemini Elden Geçiren Mod Yayınlandı 27 Eylül Final Fantasy 16'nın PC Sürümü İçin İlk Güncelleme Yayınlandı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Hayatta Kalma Oyunu Sengoku Dynasty'nin Tam Sürüme Kavuşuyor 27 Eylül Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı 27 Eylül Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 27 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler