RoboCop: Rogue City için PC Demosu Artık Mevcut

05.10.2023 20:04 Mehmet Tandoğan

 
 
NACON ve Teyon ekipleri tarafından oyunculara sunulacak RoboCop: Rogue City için Steam'de ücretsiz bir PC demosu yayınladı. Önümüzdeki 13 gün boyunca PC oyuncuları bu demoyu indirebilir, bilgisayar sistemlerinde test edebilir ve bu yeni RoboCop oyununun ilk bölümünü oynayabilir.
 
Hayranlar için iyi bir deneyim sunmayı hedefliyor
 
 
 
RoboCop: Rogue City'de yarı insan ve yarı makine olan polis rolünü üstleniyor ve ikonik bir kahramanı kontrol ediyorsunuz. Burada oyuncular, Eski Detroit'in tehlikeli ve suçla dolu sokaklarına adaleti getirmeye çalışıyor. 
 
RoboCop: Rogue City, ilk filmdeki ikonik mekanları içeriyor Örneğin burada filmde yer alan Polis Karakolunu ziyaret edebiliyor ve burayı istediğiniz gibi keşfedebiliyorsunuz. Nacon ve Teyon ekipleri ayrıca oyuncuların vakaları (düşmanlarını göstermeyerek) istediği çözebileceklerini belirtiyor.
 
Güçlü Auto-9'un veya diğer mevcut 20 silahtan biriyle birinci şahıs bir macerada suçluları yok ediyorsunuz.
 
İzlemediyseniz oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
RoboCop: Rogue City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Nacon Dağıtıcısı: Teyon Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 25 Dk önce PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Yeni Dragon's Dogma 2 Güncellemesi İşlemci Yükünü Azaltacak 2 Saat önce The Elder Scrolls: Castles Şimdi iOS ve Android Üzerinden Dünya Çapında Erişilebilir Durumda 3 Saat önce KRAFTON, Kısa Formatlı Drama Dizileri İçeren Video Platformu 'Spoon Labs'a Yatırım Yapıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler