İşte Silent Hill: Downpour'un Kapak Resmi

Kapak resmi daha yaratıcı olabilir miymiş? Efendim, kim dedi onu, ben mi dedim, yok canım...
30.08.2011 17:55 Levent Polater

 
    Daha önce gözlerimiz Silent Hill: HD Collection kapak resmiyle kamaşmıştı. Şimdi Konami sıradaki halka olan Silent Hill: Downpour'un kapak resmini yayınladı. Bakalım yine aynı etkiyi hissedebilecek miyiz?
 
    Downpour'un kapak resminde Silent Hill'in yeni kurbanı ve aynı zamanda ana karakterimiz Murphy Pendleton'u görüyoruz, elinde baltası ile Downpour'un ön plana çıkan yeni teması yağmur ile birlikte yol almaya çalışıyor. Önünde ise koca bir Downpour logosu.
 
    Kapak resmini nasıl buldunuz? Aşağıdan PS3 ve Xbox 360'a çıkacak oyunun 2 kapak resmini de yakından görebilirsiniz. Downpour, çıkışını 4 Kasım'da yapacak.
 
 


 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill: Downpour Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler