Square Enix'ten 5 Milyon Dolarlık Kayıp

06.08.2013 16:00 Samet Konuksal


    Son yıllarda finansal açıdan yaptığı zararlardan dolayı oyun konusunda bir değişikliğe giden Square Enix, batı oyuncularına yönelik sunduğu Tomb Raider, Hitman: Absolution ve Sleeping Dogs gibi oyunlarla oldukça beğeni toplamıştı. Görünüşe göre bu oyunlar firmayı zarardan kurtaramamış, ancak hafifletmiş.
 
    Yeni finansal raporlarını yayınlayan firmanın belirttiklerine göre geçtiğimiz çeyrekte 493 milyon yen, yani 5 milyon dolarlık bir kayıp yaşandı. Bu veri, geçtiğimiz senenin aynı döneminde tam 21 milyon dolardı. Yani Square Enix'in zararı %75 oranında hafiflemiş gözüküyor. Square Enix'in raporlarında oyunların satışlarıyla ilgili herhangi bir detay yer almadı.
 

İlgili İçerik Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
1 Milyon TL Ödül Havuzlu PUBG: BATTLEGROUNDS Turnuvası 'Brawl Kickoff 3' Başlıyor! 03 Ekim Dinkum, Steam Sonbahar İndirimlerinde 30 Eylül ReLU Games, MIMESIS’I 27 Ekim’de Erken Erişime Açıyor 30 Eylül Tüm Yenilikler ve Türkçe Spiker | EA Sports FC 26 İnceleme 26 Eylül PUBG: BATTLEGROUNDS ve PUBG MOBILE, Cadılar Bayramı’na 'Skibidi Toilet' ile Girmeye Hazırlanıyor 26 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler