Rain World DLC'si The Watcher Duyuruldu

30.03.2024 13:48 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Akupara Games ve geliştiriciliğini VIDEOCULT ekibinin üstlendiği Rain World için yeni bir ek paket geliyor. The Watcher adı ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan yeni DLC'nin çıkış tarihi açıklanmadı.
 
The Watcher yeni alanları içeriyor
 
 

Açıklanan detaylara göre The Watcher yeteneklerinizi test edebileceğiniz yeni içerikleri bizlere sunmayı hedefliyor. Paketle daha önce hiç görülmemiş yaratıklarla beraber farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor ve bu bölgeleri keşfetmek durumunda kalıyorsunuz. Etrafınızdaki dünyanın parçalanmaya başladığı ve karanlığın gitgide artış gösterdiği bu yapımda daha önce hiç görmediğiniz kısımlara doğru geçiş yapabiliyorsunuz.

Bilinmeyen yaratıkları takip edebileceğiniz genişleme paketinde karakterinizle beraber tırmanabilecek, dalabilecek ve avlanabileceksiniz. Ek paket ile av ve avcılık sistemi yeniden tanımlanıyor. Elinizden gelenin en iyisini yapabileceğiniz DLC'de zorlu ortamlar sizi bekliyor. Ek paketin Steam sayfası şu anda açık ve beklemeye koyulmak isterseniz istek listenize eklemenizde fayda var.

Rain World şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Switch ve Steam ve GOG üzerinden PC için mevcut.
Ek paket fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rain World Platformlar: PC Geliştirici: Rain World Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Marvel Rivals İçin PvE Mod Planları Bulunmuyor 15 Şubat STALKER 2 İçin Beklenen Büyük Güncelleme Yayınlandı 15 Şubat Epic Games Kış İndirimleri: 100 TL ve Altındaki Oyun Önerileri 15 Şubat Garena Delta Force Mobil Kapalı Beta Testi Başlıyor! 15 Şubat Assassin's Creed Shadows Konsollarda 4K/60 FPS Moduna Sahip Olacak 14 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler