EA: Dead Space 4 Mümkün

21.06.2013 16:41 Talha Aynacı

 
   IGN ile bir röportaj gerçekleştiren EA Labels patronu Frank Gibeau, serinini geleceği olduğuna inanıyor.

"3. nesildeki oyunlara bakarsanız; bu gerek Tomb Raider olsun, gerek BioShock Infinite ya da Dead Space (muhtemelen Dead Space 3'den bahsediliyor), hepsinin kendi dönemlerinde çok başarılı işler çıkardıklarını görebiliriz. Ancak satış rakamlarına geldiğinde tüm bir marketin yorgun düştüğü de bir gerçek. Serinin şu andaki gidişatından ve kalitesinden son derece memnunuz ancak mevcut aşamada Dead Space serisinin geleceği için duyuru yapamayız. Ancak bu hem bizim hem de Viscereal'ın sevdiği bir IP. Tekrar bir ziyaretin gerçekleşmemesi için hiç bir sebep yok."
 
   Şahsım adına ilk oyunu gibi bir yapımın her zaman başımın üstünde yeri var. Yoksa piyasada yeterince co-op odaklı aksiyon oyunu zaten mevcut.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Korku Çıkış Tarihi: 8 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Rakibi inZOI'nin PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 12 Mart IXION'un PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Açıklandı 12 Mart PlayStation Plus'a Mart Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 12 Mart Steam'de Haftanın Öne Çıkan İndirimleri 12 Mart Intergalactic'te Oyuncular Yalnızlık Hissiyatını Sonuna Kadar Yaşayacak 12 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler